KO SMO MI

KO SMO MI?

Mi smo tim ljudi od kojih svako pojedinačno ima preko 15 godina radnog iskustva u bankama, lizing kućama, revizorskim i konsultantskim institucijama.
U timu imamo pravnike i advokate, knjigovođe i konsultante, inženjere, ekonomiste, procenitelje i druge potrebne stručnjake.
Svi smo entuzijasti zaljubljeni u svoj posao i pre svega volimo rad sa ljudima. Klijenti su nam važni, zaista važni. Insistiramo na jasnoj komunikaciji i transparentnim odnosima.

ZAŠTO POSTOJIMO?

Zbog profita, naravno

Da biste Vi lakše I brže došli do potrebnog novca.

 Ali i… zbog ne manje važne činjenice, da je jedan resurs koji imamo najdragoceniji. Ne može se kupiti, nadoknaditi ili bilo kako nadomestiti. Zato ga treba veoma mudro i racionalno koristiti. To je naravno VREME.

image022

 Postoji još jedan resurs koji ima slične osobine, a često ga zanemarujemo. To su ŽIVCI koje trošimo da bismo nešto „završili“. Svoje vreme (i živce!) treba da koristimo za ono u čemu smo najproduktivniji i najbolji, kao i za ono što nam najviše prija i u čemu najviše uživamo.

Da biste svoje vreme

(i živce !) baš ovako koristili, tu smo mi.

KAKO VAMA KORISTIMO?

  • Štedimo vam vreme i živce.
  • Umesto vas obijamo pragove, obilazimo knjigovođe i banke, razgovaramo i pregovaramo, pozivamo call centre i surfujemo po internetu, prikupljamo i obrađujemo dokumentaciju i informacije, obezbeđujemo kredite ili druga sredstva finansiranja…
  • Stručni smo da procenimo „obe strane“, i firmu i bankarsku ponudu, i cenu i kvalitet, stručni smo da prepoznamo šta piše između redova i sitna slova i da Vam na njih ukažemo, znamo „ljude“, znamo „fazone“…
  • U najkraćem roku obezbeđujemo ono što Vama treba, bez obzira da li je to mišljenje, savet, informacija ili konkretna usluga.
  • Znamo nešto što niko drugi ne zna.

Оставите одговор